Γειά σας, γειά σας!
 Αρχικά να συστηθώ! Ονομάζομαι Χριστίνα, γεννήθηκα και ζώ στην Αθήνα, είμαι 30 ετών και ασχολούμαι με την ζαχαροπλαστική. Έχω σπουδάσει τεχνολόγος ιατρικών εργαστηρίων και τεχνικός ζαχαροπλαστικής – αρτοποιίας. Θα αναρωτιέσαι τώρα πώς κολλάνε αυτά τα 2 μαζί… εμμμ δν κολλάνε, για αυτό και τα σπούδασα!
 Γενικά είμαι άνθρωπος που του αρέσει να ασχολείται με διαφορετικά πράγματα κάθε φορά! Δεν μου αρέσει η στασιμότητα και θέλω να δοκιμάζω και άλλα καινούργια πράγματα και αν ρίξει κανείς μια ματιά στο βιογραφικό μου θα το καταλάβει από το πόσες διαφορετικές δουλειές έχω κάνει. Έχω δουλέψει και στο χώρο της ζαχαροπλαστικής και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν ήταν και το καλύτερο μου για διάφορους λόγους που έχουν να κάνουν καθαρά με τις επιλογές που έκανα τότε αλλά και με αυτές που δεν έκανα. Παρ’ ολ’ αυτά δεν μετανιώνω για τίποτα. Μέσα από αυτά που έζησα, έμαθα και θα συνεχίζω να μαθαίνω γιατί πολύ απλά έτσι είναι η ζωή και είμαι ευγνώμων που τη ζώ με τα καλά και τα κακά της!
 Μετά από σκέψη λοπόν και έντονη αναζήτηση στα θέλω μου πήρα την απόφαση να φτιάξω μια δικιά μου σελίδα γράφωντας για το είδος της ζαχαροπλαστικής που έχω ιδιαίτερη προτίμηση (και όχι μόνο). Θα φτιάχνω διάφορα γλυκά και με το καιρό και κάποια αλμυρά, θα βάζω τα δυνατά μου για να είμαι όσο πιο κατανοητή γίνεται και θα ανεβάζω και φωτογραφίες στις οποίες εύχομαι να εξελιχθώ γρήγορα, γιατί μεταξύ μας δεν το κατέχω και πολύ αυτό το κομμάτι. Θα σου έχω και tips (μικρά μυστικάκια) για να ξέρεις πώς να σώσεις καταστάσεις, πώς να προλάβεις κάποιες άλλες και πώς να πετύχεις αυτά που νομίζεις ότι είναι ακατόρθωτα! Να ξέρεις πάντως, ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι ακατόρθωτο. Το παν είναι να το πιστέψεις, να μην έχεις ΚΑΝΕΝΑ άγχος και να το ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!
 Ελπίζω εδώ μαζί μου να βρείς την όρεξη και τη θέληση να μπείς στη κουζίνα να δημιουργήσεις, να παίξεις, να εντυπωσιάσεις και να το ευχαριστηθείς! Άλλωστε ότι κάνει κανείς με το ζόρι δεν έχει ποτέ όμορφο αποτέλεσμα. Γι’ αυτό αν πραγματικά θές να ασχοληθείς και το μόνο που σου λείπει είναι το κίνητρο θα κάνω ότι περνάει απο το χέρι μου για να στο δώσω εγώ και μαζί να… γλυκαθούμε!
*CREATE-BAKE-TASTE*

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ